Laden...

Top 10 in de categorie Kattenvoer

Kattenvoer

Een compleet kattenvoer zorgt voor een gezonde en fitte kat, met een hogere levensverwachting. Het helpt uw huisdier bij overgewicht, gebitsproblemen, gewrichtsklachten, voedingsallergie en problemen aan maag, darmen, blaas of nieren.

Onze merken kattenvoer bevatten ingrediënten van zeer goede kwaliteit en sluiten aan op elke fase in het leven van uw kat.

Welk kattenvoer geef ik mijn kat?

Iedere kat heeft andere behoeftes. Heeft u een kitten of juist een oudere (senior) kat? Voor elke leeftijd en ieder ras is er smakelijk, kwalitatief hoogwaardige voer verkrijgbaar. Dit kan in de vorm van brokjes, maar ook paté of brokjes in saus.


Onderhoudsvoeding

Een gezonde en fitte hond geeft u een goed uitgebalanceerd hondenvoer. Onderhoudsvoeding voor de hond bevat alles wat uw hond nodig heeft en zorgt ervoor dat uw hond actief en gezond blijft.


Dieetvoeding

Een kat met klachten of gezondheidsproblemen heeft een goed dieetvoer nodig wat aansluit bij zijn of haar behoeftes.


Hypoallergeen kattenvoer

Katten die overgevoelig zijn voor bepaald voedsel of een bepaald bestandsdeel hebben baat bij een hypoallergeen kattenvoer.


Voedingssupplementen en vitamines

Het kan soms nodig zijn uw kat extra vitamines of een supplement te geven, bijvoorbeeld na een operatie, bij ziekte of andere gezondheidsproblemen.