Laden...

Ruilen & retourneren

14 dagen zichttermijn

Wanneer u een product via onze webshop koopt heeft u als klant een bedenktijd van 14 kalenderdagen waarin u zonder opgave van redenen de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product mag ontbinden en het product dus retour mag sturen.

  • Wij kunnen u vragen naar de reden van het ontbinden van de overeenkomst, maar u bent niet tot opgave van reden(en) verplicht.
  • De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product ontvangen heeft.
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.

Tijdens de 14 kalenderdagen bedenktijd mag u het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Ga dus voorzichtig om met het product en de verpakking. Als wij sterke aanwijzingen hebben dat een product op dusdanige manier gebruikt is dat deze niet meer verkoopbaar is, dan behouden wij ons het recht voor het aankoopbedrag niet te vergoeden.

Als aan de voorwaarden voldaan is, zal het aankoopbedrag met de eventueel reeds betaalde verzendkosten binnen 14 kalenderdagen na melding worden terugbetaald.

Gebruik maken van het recht van ontbinding

Wilt u gebruik maken van uw recht van ontbinding en het product retourneren, laat ons dit dan binnen de bedenktermijn weten door het modelformulier voor ontbinding in te vullen en per e-mail te sturen naar info@onlinehuisdierapotheek.nl. Wij nemen dan contact met u op om u verder te informeren over de retourprocedure.

Modelformulier voor ontbinding

Download hier het modelformulier voor ontbinding. Deze kunt u ingevult per e-mail sturen naar info@onlinehuisdierapotheek.nl.

Retour sturen

Wilt u een product retour sturen, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren over de retourprocedure. Maakt u gebruik van het recht op ontbinding dan dient u het product retour te sturen in de originele en -indien redelijkerwijs mogelijk- onbeschadigde verpakking.

Verkeerde of beschadigde levering

Indien er door een fout van ons een verkeerd product geleverd is of de verpakking beschadigd is, neem dan contact met ons op. Uiteraard zullen wij deze fout herstellen en zullen we met u de beste oplossing bespreken.