Laden...

Top 10 in de categorie Knaagdieren

Medicijnen tegen knaagdierenziektes

Ter voorkoming van een aantal bekende knaagdierziektes vindt u bij ons verschillende diergeneesmiddelen en een breed aanbod aan knaagdiervoer.

Voeding voor cavia’s

Cavia’s hebben een gevarieerde voeding nodig, bestaande uit hooi en speciaal caviavoer zoals Supreme Science Selective Cavia, dagelijks aangevuld met groenvoer, fruit en extra Vitamine C. Goede voeding is van essentieel belang om een goede darmwerking te garanderen en ziektes te voorkomen. Probeer grote veranderingen in het dieet te vermijden en bied voedermiddelen van een goede kwaliteit aan. Op onlinehuisdierapotheek.nl vindt u de juiste voeding voor uw cavia.

Verzorging van cavia’s
Veel aandoeningen bij cavia’s zijn te voorkomen door een juiste voeding en goede verzorging. Zo kan diarree bij cavia’s veelal voorkomen worden door een gezonde voeding. Ook gebitsproblemen bij cavia’s, zoals haken op de kiezen, kunnen voorkomen worden door een voldoende vezelrijke voeding.

Pijn en ziekte bij cavia’s
Een zieke cavia en/of een cavia die pijn heeft zit stil in zijn hok en stopt vaak met eten. Wanneer een cavia stopt met eten komen de darmen stil te liggen waardoor het dier nog minder graag eet. Het gevolg is een steeds ziekere cavia. Wanneer een cavia na 1 dag niet uit zichzelf eet, zult u de cavia moeten dwangvoeren. Op onlinehuisdierapotheek.nl vindt u Critical Care voor zieke, slecht etende cavia’s. Ook vindt u bij ons onder andere pijnstillende medicijnen en medicijnen die ondersteunend werken bij maagdarm problemen.

Voeding voor knaagdieren
Elk knaagdier heeft zijn eigen soortspecifieke verzorging en voeding nodig. Daarom vindt u ook voor uw rat, chinchilla en fret op onlinehuisdierapotheek.nl de juiste knaagdiervoeding.